Banken forlænger med succesfuld badminton-klub
10. april 2018

Hele Grønlands BANK har indgået en ny sponsoraftale med B67 frem til 2019. Samarbejdet med den succesfulde badminton-klub fra Nuuk, der senest tog 15 guld, 12 sølv og 9 bronze medaljer ved GM, forstætter dermed 2 år endnu.

- Det er en stor glæde for Hele Grønlands BANK at sponsorere en succesfuld klub som B67. Ved seneste GM viste B67 igen, at det er en klub, som hvert år hiver masser af sølvtøj hjem til Nuuk. Derudover er de meget optaget af børn og unges udvikling indenfor badminton-sporten, udtaler GrønlandsBANKENs konstituerede filialleder i Nuuk, Yvonne Kyed.

Anni Damgaard, formand for B67 badminton, glæder sig over sponsoraftalen, og hun anser støtten som en anerkendelse af klubbens arbejde.

- Vi har en lille gruppe af trofaste trænere og ledere, som ser GrønlandsBANKENs sponsorat som et skulderklap til disse få ildsjæle. Vi ser frem til det videre samarbejde, hvor vi nu kan fortsætte med at koncentrere os om udviklingen af både vores store og små medlemmer af klubben, siger Anni Damgaard.

Anni Damgaard forventer, at klubben i de kommende år vil fortsætte med at præge badminton-sporten i Grønland både på elite- og breddesiden.

GrønlandsBANKENs ”Appa” vil fortsat kunne ses på ryggen af alle B67’ spillere og ledere.


Tilbage

» Generationsskifte i GrønlandsBANKEN

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;