BetalingsService

Spar tid og penge med Betalingsservice

En stor del af de grønlandske firmaer anvender i dag Betalingsservice. Og de mange firmaer, som opkræver penge med Betalingsservice, sparer både tid og penge, fordi de slipper for at udsende fakturaer og indbetalingskort til kunderne. 

Bevar overblikket

Med Betalingsservice har du fuld kontrol over debitorsituationen. Når betalingen er sket, modtager du en oversigt med oplysninger om betalinger og eventuelle afvisninger/tilbageførsler i en form, som gør den efterfølgende bogføring hurtig og effektiv.

Hold længere på kunderne

Med Betalingsservice bevarer kunder/medlemmer erfaringsmæssigt deres tilhørsforhold i længere tid, end hvis de betaler fra gang til gang. I visse tilfælde op til 50 % længere. Værdien heraf er langt højere end omkostningerne til Betalingsservice.

Bedre betalere

Erfaringen viser, at regninger, der er tilmeldt Betalingsservice, har meget større sandsynlighed for at blive betalt, end regninger, der udsendes med et traditionelt indbetalingskort.

Mange virksomheder har erfaret, at Betalingsservice betyder færre rykkere og kontoen for tab på debitorer bliver mindre.

Hertil kommer, at kreditrisikoen for regninger under 1.000 kr. dækkes af pengeinstitutterne, så længe debitor har en aftale med sit pengeinstitut om at bruge Betalingsservice.

Spar penge til administration, print og porto

Når Betalingsservice er indarbejdet som rutine, bliver administrationen af indbetalinger enklere. De medarbejdere, der tidligere brugte tid på at skrive og sende regninger og indbetalingskort ud, sender nu en samlet oversigt med betalingsoplysninger til Betalingsservice. Elektronisk, krypteret og sikkert via internettet.

Der er en omkostning ved at benytte Betalingsservice, men omkostningen er mindre, end hvis din virksomhed selv skal printe, kuvertere og frankere hver eneste regning. Du kan få oplyst de aktuelle priser i banken.

Betalingsservice er en ydelse fra Nets, som ejes blandt andet af  danske pengeinstitutter og Danmarks Nationalbank. 

Flere og flere vælger Betalingsservice - fordi det er det nemmeste i verden.

Betalingsservice
» Læs mere om Betalingsservice hos Nets

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;