GrønlandsBANKEN forlænger sponsoraftale med B67 Badminton
13. maj 2016

GM i badminton løber snart af staben, og Hele Grønlands BANK har indgået en ny sponsor-aftale med B67 frem til 2017.

- Det er en stor glæde for Hele Grønlands BANK at sponsorere en ambitiøs klub som B67. Udover at være en klub, som hvert år tager mange medaljer hjem til Nuuk, så har den et stort engagement i børn og unges udvikling indenfor badminton-sporten, og det bakker vi meget gerne op om, udtaler GrønlandsBANKENs filialleder i Nuuk, Mads Andersen.

Anni Damgaard, formand for B67 badminton, glæder sig over sponsoraftalen, og hun anser støtten som en anerkendelse af klubbens store arbejde.

- Vi har en lille gruppe af trofaste trænere og ledere, og vi opfatter særligt GrønlandsBANKENs sponsorat som et skulderklap til disse få ildsjæle. Vi ser frem til et godt samarbejde, hvor vi med den økonomiske støtte har mulighed for at koncentrere os målrettet om udviklingen af både vores store og små medlemmer af klubben, siger Anni Damgaard.

GM i Badminton afvikles i pinsen, 13. – 17. maj i Ilulissat, hvor B67 stiller med 20 spillere og ledere. Anni Damgaard forventer at truppen er helt med fremme, når der skal spilles om medaljer.

GrønlandsBANKENs ”appa” vil kunne ses på ryggen af alle B67’ spillere og ledere.


Tilbage

» Dem har GrønlandsBANKEN sponsoreret i 2015

» Flere nyheder fra GrønlandsBANKEN

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;