Qimatut Pension – til gavn for dig

Investering

Hvorfor investere din pension?

Det er vigtigt at pleje din pensionsopsparing. Når du sparrer op til din pension, vil du over en årrække få opsparet en vis formue. Få mere ud af din pensionsopsparing ved at investere den. Gør det selv eller lad os hjælpe dig. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at du sammensætter din investering ud fra din risikoprofil og tidshorisont. Vores rådgivning om investering tager altid udgangspunkt i en investeringsprofilaftale, hvor vi sammen gennemgår din risikoprofil. 

Pulje

Alt-i-én løsning til din pensionsopsparing. Med Lokal Puljeinvest kan du investere din pension enkelt og effektivt gennem vores pensionspuljer, som hver består af mange forskellige typer af værdipapirer. Pensionspuljerne sikrer dig en god spredning af din pensionsopsparing, og du slipper således for selv at udvælge aktier eller obligationer og overvåge investeringerne. Læs mere om Lokal Puljeinvest på lokalpuljeinvest.dk

Lovgivningsmæssige krav

Pr. 1. januar 2020 har du mulighed for at investere hele din pensionsopsparing via en af bankens puljer. Bankens anbefalede puljefordeling har du mulighed for at finde via lokalpuljeinvest.dk. Her har du også mulighed for at finde alternative muligheder for placering af dine pensionsmidler, hvilket vi naturligvis også rådgiver om på et investeringsmøde i banken.

Individuel investering i aktier/obligationer:

Før 1. januar 2020 har det været muligt at investere individuelt, således man selv kan købe og sælge værdipapirer. Lovgivningen pr. 1. januar 2020 giver ikke længere mulighed for dette. Har du investeret individuelt, er der en overgangsordning indtil 1/1 2022, hvor du forinden skal sælge dine værdipapirer.
Loven giver således kun mulighed for at have pengene placeret kontant eller via bankens puljer, hvor der sikres stor risikospredning.

Du kan læse mere om investering her. 

Book et pensionsmøde og få mest muligt ud af din pension. Vi hjælper dig godt i gang.

 


 

Kontakt din rådgiver

Ring eller skriv og aftal tid med din rådgiver allerede i dag, så I sammen kan lave en pensionsordning, som passer præcis til dine behov.

 

» Læs om retningslinjer for investering hos Lokal Puljeinvest

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;