Spørgsmål og svar

Vi har allerede en bankkonto. Hvad skal vi gøre?

Registrer jer som en skolegruppe hos Air Greenland, og kontakt derefter GrønlandsBANKEN for at åbne en Studieturskonto, og overfør pengene fra den nuværende konto. Det giver jer en favorabel rente.

I kan evt. vælge at beholde den eksisterende konto som en almindelig klassekonto til udgifter, der ikke er forbundet med opsparingen til flybilletterne.

En studerende er flyttet til en anden by. Kan vi ændre den reservation, vi har lavet?

Gruppen kan godt reduceres, og navne kan ændres frem til betaling. Det er muligt at betale elevers indbetalinger tilbage, uden at kontoen mister sin status som Studieturskonto med en favorabel rente.

Hvad sker der, hvis vi har sparet flere penge op, end rejsen koster?

Hvis der er penge til overs, overgår kontoen til almindelige vilkår, så I frit kan disponere over resten af opsparingen.

Kan vi få adgang til kontoen via Netbank?

Ja. Med Netbank vil I løbende kunne følge med i, hvad der står på kontoen, og hvor mange renter I får.

Kan vi få et kreditkort til kontoen?

Nej, der udstedes ikke kreditkort til Studieturskontoen, da det er en speciel konto med høj rente. Hvis I har brug for at bruge penge til jeres indsamlingsaktiviteter, kan GrønlandsBANKEN lave en anden konto med et beløb, som I kan betale med. 

Denne konto vil have en lavere rente, men I kan bruge pengene fra den, når I har brug for det, og en lærer eller en af jeres forældre kan få et kreditkort til kontoen.

Hvordan opretter jeg en fast overførsel til klassens opsparing?

I din Netbank kan du nemt, hurtigt og gratis oprette en fast overførsel til Studieturskontoen. Er du i tvivl om, hvordan du gør, er du velkommen til at kontakte din rådgiver for vejledning.

» Se GrønlandsBANKENs kontaktinformation og åbningstider

» Læs mere om Studieturs-tilbuddet på www.airgreenland.gl

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;