Sådan gør I

1. Registrer jer hos Air Greenland

Kontakt Air Greenlands salgsafdeling og få et registeringsnummer (group@airgreenland.gl/tlf. +299 38 22 73). Det koster ikke noget at registrere jer.

2. Opret en Studieturskonto i GrønlandsBANKEN

Tag jeres rejseregistrering med i GrønlandsBANKEN (banken@banken.gl/tlf. +299 70 1234), som hjælper med at oprette en Studieturskonto.

3. Spar op

Mange små beløb bliver til ét stort beløb. Hvis alle i klassen betaler et lille beløb hver måned, bliver det til mange penge i løbet af nogle år. 

I kan også indsætte større beløb fra for eksempel indsamlinger på kontoen.

4. Find ud af, hvor I vil hen

Snak sammen med jeres lærer, om hvor I gerne vil hen på studietur, og hvad I gerne vil se og lære.

5. Reserver rejsen

Op til 2 år før I skal rejse, kan I lave en forhåndsreservation hos Air Greenland (group@airgreenland.gl/tlf. +299 38 22 73). I skal vide, hvor I vil rejse hen, og hvor mange I regner med, der skal afsted. 

På den måde kan I få en samlet pris, så I ved, hvor meget I skal spare sammen. Det er gratis at oprette en forhåndsreservation for skolegrupper.

6. Betaling

I kan vente med at betale rejsen op til en måned før afrejse. Før I betaler, skal I tjekke, at alle navne er korrekte, og at alle er klar til turen.

Kontakt jeres rådgiver i GrønlandsBANKEN (banken@banken.gl/tlf. +299 70 1234), der hjælper jer med at betale med jeres opsparede penge. Air Greenland fremsender en bekræftet booking, I skal bruge som kvittering. I er nu klar til at rejse.

» Se GrønlandsBANKENs kontaktinformation og åbningstider

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;