Nyt, enkelt og moderniseret kundekoncept i GrønlandsBANKEN
29. juli 2020

Den 1. november 2020 indfører GrønlandsBANKEN et nyt og enkelt kundekoncept med overskuelig prissætning på bankens ydelser, hvor den enkelte kundes behov er i fokus.

Det skal være enkelt og attraktivt at være kunde i GrønlandsBANKEN. Derfor har vi med det nye koncept bestræbt os på at lave det så overskueligt som muligt. Der er et grundprincip om, at alle skal betale samme pris, og jo flere bankforretninger kunden ønsker at have hos os, fx investering og lån, jo flere fordele og rabatter, kan vi tilbyde.

Kunderne vil opleve justerede priser, og at nogle services er blevet helt gratis.

Prisjusteringerne er markedskonforme, hvilket vil sige, at vi følger de generelle priser på markedet.

Som kunde i GrønlandsBANKEN kan du altså opnå fordele og rabatter – og du har mulighed for at undgå en række gebyrer, hvis du selv udfører de forskellige handlinger, fx overførsler i Netbank. Nogle kunder vil i første omgang opleve at skulle betale mere i gebyr, men har med det nye koncept muligheder for at opnå fordele og rabatter. Andre kunder vil opleve at skulle betale mindre i gebyrer.

Med det nye kundekoncept har vi valgt at ensrette vores priser og give rabat til vores kunder, som ønsker at lave flere bankforretninger med os.

Har du spørgsmål til de nye priser, er du velkommen til at skrive/ringe til din rådgiver eller kontakte Call Centeret på 701234.


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;