Mange grønlandske virksomheder snart klar med MobilePay
27. august 2020

Mobilepay

Ikke bare private borgere i Grønland, men også grønlandske virksomheder har fuld fart på at blive klar med MobilePay. Landets store forsyningsselskab Nukissiorfiit er snart på plads med første fase i at tilbyde mobilbetaling til kunderne.

Efter mindre end en uge med MobilePay i Grønland er de grønlandske virksomheder i fuld gang med at blive klar til at tilbyde kunderne mobilbetaling. Foreløbig er 41 grønlandske virksomheder gået i gang med at onboarde sig, hvilket af sikkerhedsmæssige årsager er mere tidskrævende end for private brugere.

"Vi har fået mange henvendelser fra vores erhvervskunder, der ønsker en erhvervsløsning fra MobilePay. Det vidner om, at MobilePay er en kærkommen, effektiv og smidig betalingsform for virksomheder og deres kunder i Grønland," siger Lars Gaasvig, Erhvervskundechef hos GrønlandsBANKEN.

Mange forskellige MobilePay erhvervsløsninger

MobilePay tilbyder en hel stribe af forskellige løsninger, der dækker alle virksomhedernes behov:

  • Den mest udbredte løsning er rettet mod mindre virksomheder med fysisk handel
  • Større kæder benytter en kontaktløs løsning
  • Til webhandel benyttes MobilePay Online
  • Til enkeltstående regninger er der også en løsning
  • Til faste betalinger benyttes en model, hvor alt er automatisk, når man først har godkendt med et hurtigt swipe.

Nukissiorfiit klar med MobilePay-betaling i flere faser

Hos forsyningsselskabet Nukissiorfiit, som leverer el og vand til samtlige byer og bygder i Grønland, er man meget snart klar med flere af disse løsninger.

"MobilePay tilbyder en ny og forenklet måde at betale for el, vand og varme. Ved at give vores kunder mulighed for at betale gennem deres egen MobilePay-app, kan vi styrke kundeoplevelsen og samtidig nedbringe mængden af papirregninger og manuelle betalinger," siger Energidirektør Kaspar Mondrup, Nukissiorfiit.

Forsyningsselskabet er inden for en uges tid klar med en løsning, hvor man kan straksbetale for el, vand og varme gennem MobilePay-appen. I næste fase kommer en løsning, hvor man kan modtage en regning i MobilePay og betale med et swipe. Senere kommer løsningen, hvor man kan oprette sig med et enkelt swipe og derefter automatisk og transparent får trukket sine regninger gennem MobilePay-appen.

"Vi vil løbende orientere kunderne om de nye betalingsmuligheder. Ønsker man at betale, som man har gjort hidtil, kan man selvfølgelig fortsætte med det," siger Kaspar Mondrup.

Kontakt

Peter Rex, kommunikations- og marketingkonsulent, GrønlandsBANKEN, mobil (+299) 347872
Sune Tougaard, Chef for ledelsessekretariatet, Nukissiorfiit, mobil (+299) 349589


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;