Iværksætterprisen 2018
19. november 2018

Erhvervsfonden har i en årrække uddelt sin iværksætterpris til en person eller virksomhed, som i løbet af sit virke har vist særlig handlekraft, engagement og bemærkelsesværdigt initiativ – og der har gennem tiden været modtagere af prisen fra forskellige dele af Grønland og fra forskellige erhvervsområder.

Erhvervsfondens bestyrelse har valgt at tildele Iværksætterprisen 2018 til Qooqqut v/Mads Bek.

Med tildelingen af prisen følger en pengegave på kr. 25.000.

Formanden for GrønlandsBANKENs Erhvervsfond, Kristian Lennert begrunder kåringen:

” Mads Bek tildeles Erhvervsfondens Iværksætterpris 2018, fordi han som iværksætter ved stor vilje og ihærdighed gennem de seneste år har formået at etablere og drive en restaurant beliggende 50 km inde i Godthåbfjorden. Et populært sted hvor der er fokus på at give gæsterne en 1. klasses oplevelse.

Med Qooqqut Nuan er det lykkedes Mads Bek at udvikle en lokal mulighed og skabe et udflugtsmål, der tiltrækker både sejlere og turister. Konceptet er gradvist blevet udviklet i takt med, at det økonomiske grundlag har gjort det muligt. Der tilbydes en bred vifte af oplevelser, både når det handler om gastronomi og fusionskøkken, tilbud om tilberedning af gæsternes egen fangst samt overnatning i de nybyggede hytter.

At drive en forretning på de særlige vilkår, hvor der ud over afhængighed af ’vind og vejr’ tillige skal sikres forsyning af el, vand og adgangsforhold i form af gode anløbs- og ankerpladser, kræver noget helt specielt. Det synes vi i GrønlandsBANKENs Erhvervsfond er en bedrift, som kræver engagement og vedholdenhed - egenskaber som Mads Bek netop har vist at besidde med Qooqqut Nuan. ”

Yderligere oplysninger kan fås hos: Bestyrelsesformand Kristian Lennert, mobil 55 83 84


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;