Swipp lukker ned
27. februar 2017

Swipp lukker ned 28.februar
Swipp lukker ned efter 28. februar, og det betyder at virksomheder, organisationer og privatpersoner ikke vil kunne sende eller tage imod Swipp-betalinger efter denne dato. Pengeinstitutter bag Swipp er gået sammen med MobilePay, og vi arbejder intensivt på også at kunne tilslutte os betalingsmetoden.

Tekniske udfordringer, der knytter sig til Grønland, kræver dog et større implementeringsarbejde, som MobilePay lige nu arbejder på at løse. Vi kan desværre endnu ikke sige, hvornår MobilePay har en grønlandsk løsning klar. Vi er naturligvis ærgerlige over, at de andre pengeinstitutter har valgt at trække deres støtte til samarbejdet, for Swipp var blevet et rigtigt populært betalingsmiddel her i Grønland.

For stadig at kunne tilbyde en digital betalingsløsning til vores kunder, kan vi nu lancere betalingsplatformen My Wallet, som du kan bruge i forretninger, der modtager kontaktløs betaling – det gør de fx i Brugsen og Kop & Kande. App´en virker til Android-brugere og kunder med Master Card.
Du kan læse mere om funktionerne i My Wallet her.
Alle henvendelser kan rettes til bankens telefon: 70 1234 eller på mail banken@banken.gl


Tilbage

» My Wallet

» Læs flere nyheder her

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;