Årets iværksætter er fundet
04. november 2016

GrønlandsBANKENs Erhvervsfonds Iværksætterpris 2016

GrønlandsBANKENs Erhvervsfond har i dag – den 4. november 2016 – overrakt fondens iværksætterpris til Arctic Dream ApS v/ Lars Anker Møller.

Erhvervsfonden har i en årrække uddelt sin iværksætterpris til en person eller virksomhed, som i løbet af sit virke har vist særlig handlekraft, engagement og bemærkelsesværdigt initiativ – og der har gennem tiden været modtagere af prisen fra forskellige dele af Grønland og fra forskellige erhvervsområder.

Erhvervsfondens bestyrelse har valgt at tildele Iværksætterprisen 2016 til Arctic Dream ApS v/Lars Anker Møller.

Med tildelingen af prisen følger en pengegave på kr. 25.000.

Formanden for GrønlandsBANKENs Erhvervsfond, Kristian Lennert begrunder kåringen:

”Første gang jeg mødte Lars Anker i Tasiilaq i 2010 var det tydeligt, at der her var en ildsjæl, som var i gang med at skabe en turisme-virksomhed med sin helt egen niche. Langt fra vestkystens muligheder og infrastruktur har Lars Anker opdyrket sin helt egen turistvirksomhed med en pallette af tilbud rettet særligt mod det store publikum i Island.

Med Arctic Dream ApS har Lars Anker vist at turist-nicher kan udvikles og skabe lokal aktivitet og indtjening.  Det synes vi i GrønlandsBANKENs erhvervsfond er en bedrift, som ikke kun er til gavn for Tasiilaq, men i allerhøjeste grad er en øjenåbner for resten af Grønland. Vi kan skabe turisme og tilbud, men det kræver engagement, vedholdenhed og kompetencer. Netop det som Lars Anker Møller har været eksponent for med sin virksomhed Arctic Dream ApS.”

Det var en glad Lars Anker Møller,der fik overrakt prisen: 

"jeg er stolt over prisen, og det er altid rart at bliver anerkendt for sit hårde arbejde. Det er krævende at starte egen virksomhed, men for mig har det været det hele værd. Jeg ser nu fremad, hvor min virksomhed går en spændende tid i møde med nye projekter. 

 

Yderligere oplysninger kan fås hos: Formand Kristian Lennert, mobil 55 83 84. 


Tilbage

» Drømmer du om at starte egen virksomhed? 


» Funding af iværksættere

70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;