Erhvervsfondens Iværksætterpris 2014
18. december 2014

GrønlandsBANKENs Erhvervsfond har i dag – den 18. december 2014 – overrakt fondens iværksætterpris til Maniitsoq El-service v/Jesper Jensen, Knud Ingemann Laursen og Jesper Christensen.

Erhvervsfonden har i en årrække uddelt sin iværksætterpris til en person eller virksomhed, som i løbet af sit virke har vist særlig handlekraft, engagement og bemærkelsesværdigt initiativ – og der har gennem tiden været modtagere af prisen fra forskellige dele af Grønland og fra forskellige erhvervsområder.

Erhvervsfondens bestyrelse har valgt at tildele Iværksætterprisen 2014 til Maniitsoq El-service v/ Jesper Jensen, Knud Ingemann Laursen og Jesper Christensen, der via sit datterselskab LED Solar Greenland i Qaqortoq har lagt et stort arbejde i at udvikle og installere energibesparende solcelleanlæg, varmepumper, vindturbiner og LED belysning.

Med tildelingen af prisen følger en pengegave på kr. 25.000.

Formanden for GrønlandsBANKENs Erhvervsfond, Kristian Lennert begrunder kåringen:

”Maniitsoq El-service ApS har som privat virksomhed vist, at selskabet tør gå nye veje og har evnet at udvide sit forretningsområde fra traditionel el-installatør til også at beskæftige sig med alternative energikilder. Det er specielt en af selskabets ildsjæle - Jesper Christensen - der på kort tid har formået at tilegne sig en stor viden og faglig kompetence i vedvarende energiformer. De mange installationer, der i dag bidrager positivt til miljøet i form af reduceret CO2 udledning og samtidig giver en forbedret rentabilitet, kan findes i byerne Narsaq, Qaqortoq, Nuuk, Maniitsoq og Aasiaat.” 


Tilbage
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;