Vision, mission og værdier

Vision

Grønlands bedste virksomhed - til gavn for Grønland 

Mission

Grønlandsbanken skaber værdi gennem rådgivning og ydelser på det finansielle område til alle borgere i Grønland. Vi løfter samfundet ved at fremme finansiel forståelse, samarbejde med uddannelsessteder og erhvervslivet samt understøtte bæredygtige lokale initiativer og udvikling.

Værdier

GrønlandsBANKEN fik i 2016 et nyt sæt værdier, som beskriver banken og medarbejderne. Værdierne er en rettesnor for, hvordan vi agerer og ønsker at blive opfattet. Vi er:

 • Engagerede
  Vores forretningsgrundlag bygger på et stærkt engagement i Grønland og tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov.

 • Kundeorienterede 
  Vi skal yde en høj service såvel digitalt som fysisk kundebetjening. Vi skal være tilgængelige, når kunderne har brug for os, og vi leverer kundeorienterede løsninger. 

 • Ordentlige 
  Vi er vores ansvar bevidst. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, er altid i ligeværdig dialog – det betyder et ordentligt og professionelt engagement.

 • Udviklingsorienterede
  Vi skal arbejde systematisk og innovativt med produktudvikling i samarbejde med kunder og andre interessenter. Vi vil fremstå som en innovativ og nytænkende virksomhed.   
70 1234

Find os


Søg efter bynavn eller medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag
kl. 9.30 - 15.30
Fredag
kl. 9:30 - 15.00

;